Direktlänk till inlägg 9 september 2009

NU byter jag....

Av Eva - 9 september 2009 09:33                                      


         Har ju länge funderat på att byta blogg....NU blir det och jag hoppas att allt ska funka! Matte är ju

         inte den mest tekniska person som man stött på...Foten i munnen

                           

                                                  


                                                  
NY ADRESS:


                                       http://prinstorsten.blogg.se

                                                  


                                                  
   VI SES!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 8 september 2009 21:18

Men nu ska man veta....Här känner man inte igen sej!!! Ska bara in och säga godnatt och ingenting är sej   likt här på bloggagratis! Vet inte vad jag ska tycka....tjaa, kanske man vänjer sej, men en liten förvarning hade väl inte var...

Av Eva - 7 september 2009 21:19

                          Jamen dåså...måndag avklarad! Som vanligt en skööön vilodag,man    får liksom tid att gå igenom sina tankar (typ soooova) och tid att    reflektera över livet (typ soooova mera)...en väldligt bra dag med     andra ord!     N...

Av Eva - 6 september 2009 11:22

                            Igår blev vi inkallade till arbete i Kinnbäck....det hade kapats en   massa träd, bl a på mormor o morfars tomt och eftersom de behöv-   er en massa ved så ville de ha lite hjälp! Lite o lite föresten....vi    fick jobba s...

Av Eva - 5 september 2009 18:11

                                        Hej på er!    Idag har vi jobbat så hårt att jag inte orkar lägga in bilderna idag...    jag berättar imorgon istället!    Nu blir det bastu och mys i våran mysiga relax.....                 ...mysipys....dock ...

Av Eva - 4 september 2009 20:32

                 Dammråttorna är nu ett minne blott.....Matte har ilsket städat från   8 i morse till nästan halv 4 i eftermiddag!!! Jag har minsann fått    klara mej bäst jag vill.... Jag fick till nöds springa ut kring lunch o   pinka mot ett träd ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se