Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Vov, vov, vov....

Av Eva - 3 september 2009 20:44
                              Jag tyckte det var mycket passande med ovanstående ordspråk idag:
    "Bruka den begåvning du fått...."   Kursen jag går på skulle vara
    mycket tyst om inte jag använde min begåvning.....VOV, vov....
    Så här är det: Idag skulle jag då få följa på den där sabla kursen, och
    det var ju bra....Allting var också jättebra, när jag kom dit blev jag
    förståss lätt upphetsad, fanns ju många potentiella polare där...
    Skötte mej ypperligt, kom ut på planen där vi skulle hålla till,
    nyfiken men med fokus på min matte som hade köttbullar i fickan o
    en rolig leksak under armen! Vi satte igång och fick presentera oss...
    nånstans där, under presentationen kom YRSA (min kompis o vapen-
    dragare), och jag blev ju jätteglad...dessutom luktade hon GOTT på
    lång väg (dom kallar det löp på människospråk)!!! Fick jag va' med
    henne??? NÄ, matte hojtade "gå långt från oss"...men DET ska jag
    säga var onödigt! Jag gjorde min stämma hörd resten av timmen
    som vi var där....hade mitt ljusaste gläfs som kan tydas som höga C,
    matte har visst blivit lomhörd....Men det var ju min kompis ju, min
    allra bästa vän och jag fick inte va med henne...är det så himla
    konstigt? Matte ryckte mej i skägget några gånger, vilket var full-
    ständigt onödigt tycker jag....Det var ju inte så att jag lyssnade mer
    för det! Men annars var det bra tyckte jag....vi fick leka lite och
    fick godis o så.....Jag var inte totalt ofokuserad, bara ibland....
    Det blev ju inga bilder alls, matte hade fulla händerna med mej....
 JO....en bild blev det....När jag väntade på att fara hem, matte står
 utanför bilen och snackar med Yrsa's matte o husse.....Jag tycker att 
 vi ska fara hem NU och tänker därför köra bilen själv....men jag
 hittade inte nyckeln.....   Däremot får ni några bilder från igår kväll när jag var ute på balk-
   ongen....           
                  Månen är där bakom molnen, den lilla pricken är
                           faktiskt en stjärna...kan det vara polstjärnan....               
                          ...här är den lilla pricken lite utav månen som
                                sticker fram ...             
                       Här är den STORA stjärnan "nova-Torsten".....                                                       KRAMAR TORSTEN

 
ANNONS
 
Ingen bild

Totti

3 september 2009 22:05

Stjärnan kanske var rymdstationen ISS? Den skulle ju vara synlig från Sverige i nåra dar?
Va taskigt att du inte fick vara med Yrsa nu när hon äntligen börjat löpa! Går inte kursen ut på att människor ska lära sig att kommunicera med sina hundar? Förstod inte din matte vad du skrek: "Jag är KÄR!"

 
Laurence

Laurence

3 september 2009 22:07

det var verkligen en lysande stjärna.

http://saphira

 
Yrsa

Yrsa

3 september 2009 22:38

Nästa gång sticker vi till skogs. Matte och husse har haft frispel här hemma. Deras j-vla datorer fungerar bara ibland så nu har de köpt en ny trådlös router - tror du det fungerar - nehej, de har sprungit med sladdar hela kvällen hit och dit. Just nu fungerar det - men blir det tyst från mig några dagar så vet du varför. Pusselipuss/Yrsa

http://akital.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

3 september 2009 23:05

Oj då, en Torstenstjärna!!!! Så vacker. Och vilken duktig chaufför. Men nu undrar vi en sak, hur har du fått körkort?
Taskig matte som inte släppte dej till din tjej, hur elaka kan dom va?
pussar

http://lagottoflickorna

 
Tessan med "pälsbollarna"

Tessan med "pälsbollarna"

3 september 2009 23:07

"ler" åt dina höga C:n på kurs;) Ja du lille vän inte lätt när ens bästa polare är där OCH luktar mumsfillibabba! Primo piiiiiper istället för att skälla när vi varit med om sådant på kurs. Men inget att bry sig om...din matte ska ju endå träna med dig hemma, på kurs får man ta allt med lite nypa salt när man är ung som dig och mest se till att mattarna lyssnar och lär. Jag gillade bilden på månen igår...min måne som jag förökte ta på blev ju bara en vit boll på en svart bakgrund...
När du får tag på bilnycklara nästa gång så ta och kör hit vet ja!

Puss på ditt tryne;)

http://minahundarochjag.blogg.se

 
Ingen bild

Ressu

4 september 2009 09:12

Ååå - jag kommer ihåg när jag gick mina första kurser .... mina kurskompistjejer behövde inte löpa för att jag skulle fokusera på dem. Närå, det räckte att de visade sig på plan. Att min matte inte gav upp är en gåta - för hon trodde aldrig, jag menar ALDRIG, att hon skulle få någon styrsel på mig och våga ha mig lös på appellplanerna. Ett antal dråpliga och för henne mycket skämsiga, situationer har det blivit genom åren - även på tävling! Men jobba på du - det är kul!

Hörru kompis - hur många sockor har du ätit upp? Jag menar hela?
Jag har åtminstone ätit tre sockor och fyra nylonknästrumpor. Som alla tack och lov kommit ut efter tre dagar - hela!

Ha nu en riktigt härlig helg!

 
Ville

Ville

4 september 2009 13:53

Hahaha du börjar bli stor nu Totte lilla....när du reagerar på löptikar sådär. Jag går in i trans säger matte och har allt ludd i världen i öronen och nosar som den värsta dammsugaren när det finns såna tikar i omlopp.
Snygg är du i bilen iaf...

http://marno.bloggagratis.se

 
MonicaHansen

MonicaHansen

4 september 2009 17:26

Köttbulletortyr:)

http://gingerbeerblog.blogspot.com/2009/09/handsti

 
Lizzieonline ...

Lizzieonline ...

4 september 2009 17:42

Jag trodde ju förstås att du spanade in lilla eller stora hunden på stjärnhimlen :-)) !
Att du själv är den störst lysande stjärnan fattade jag ju direkt !!! Jag är inte dum så inte *ler* !!

Juste du ser ut bakom ratten förresten !
Mej tvingar dom att bli inburad längst bak i Wiggo ( min bil alltså ) .. fast inte typ inburad på vatten och bröd förstås, men det känns ju nästan så !!

Har´e bäst Grabben !

http://icelolly.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

4 september 2009 20:34

Taskiga människor!!!!!
Själklart borde ni ha fått umgåtts på tu man tass!

http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 9 september 2009 09:33


                                                Har ju länge funderat på att byta blogg....NU blir det och jag hoppas att allt ska funka! Matte är ju          inte den mest tekniska person som man stött på...                           ...

Av Eva - 8 september 2009 21:18

Men nu ska man veta....Här känner man inte igen sej!!! Ska bara in och säga godnatt och ingenting är sej   likt här på bloggagratis! Vet inte vad jag ska tycka....tjaa, kanske man vänjer sej, men en liten förvarning hade väl inte var...

Av Eva - 7 september 2009 21:19

                          Jamen dåså...måndag avklarad! Som vanligt en skööön vilodag,man    får liksom tid att gå igenom sina tankar (typ soooova) och tid att    reflektera över livet (typ soooova mera)...en väldligt bra dag med     andra ord!     N...

Av Eva - 6 september 2009 11:22

                            Igår blev vi inkallade till arbete i Kinnbäck....det hade kapats en   massa träd, bl a på mormor o morfars tomt och eftersom de behöv-   er en massa ved så ville de ha lite hjälp! Lite o lite föresten....vi    fick jobba s...

Av Eva - 5 september 2009 18:11

                                        Hej på er!    Idag har vi jobbat så hårt att jag inte orkar lägga in bilderna idag...    jag berättar imorgon istället!    Nu blir det bastu och mys i våran mysiga relax.....                 ...mysipys....dock ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se