Alla inlägg under januari 2009

Av Eva - 3 januari 2009 14:34

...sätter man på bordet!! Som vanligt svär matte över bilderna, det syns ju inte...men jag har blivit klippt idag!!! Japp, jag har fått stå på köksbordet och där fick jag äta leverpastej...mums!!! Extra mycket fick jag när jag var stilla, och tänk det var jag...periodvis...Min matte hon är ju van att hantera saxen, då hon klipper tvåbenta hela dagarna, men jag tror nog att hon fick det lite svettigt...sen får man kanske inte tro att det blir perfekt första gången ( matte lilla, det ordnar sej ska du se..) Det blev det inte heller, perfekt alltså! Övning ger färdighet sägs det och jag måste nog öva mycket innan jag kan stå stilla typ!! Igår kväll skrämde jag matte så hon nästan dog...!! Vi skulle skynda oss ut för jag var jätte nödig. Matte tog på sej storstövlarna o en jacka och snabbt kom vi ut, men jag råkade komma under mattes sko med min ena fot (hon påstår att jag springer framför fötterna!), iallafall så skrek jag rakt ut kastade mej ner på rygg o bara skrek... matte blev alldeles blek, hon tänkte:"fan nu har jag krossat Torstens fot!" Men jag bara skojja lite med henne, hon brukar ju skrika när jag bits, då blir jag ganska rädd... Matte tyckte INTE att jag var rolig, muttrade nåt om "drama-queen", men jag är ju en "prince"...eller?? Hihihi, som sagt : lite får man väl tåla!!

Av Eva - 2 januari 2009 18:16

Alltså vad är det här egentligen...fredag hela veckan eller...???!! Tycker att det är helg hela tiden. Tänkte imorse; va skönt, äntligen far matte o jobbar, då får man äntligen va' i fred en stund...men nähä... då är HUSSE hemma och med honom fick jag fara o flänga hela förmidda'n, ja alltså det var ju inte tråkigt, missförstå mej inte, men jag blev ju trött!!! Matte sa nyss; " lugn Torsten snart blir det bara "blå veckor", då kommer du att längta tillbaka till det här, då vi fick va' lediga o gosa med dej hela dagarna..." Fattar ingenting..blir veckorna blåa eller vad menar hon...???

Av Eva - 1 januari 2009 13:21

Det var ju riktigt trevligt faktiskt! Först var jag lite besviken, för alla andra verkar ju ha varit flera stycken som firade tillsammans, men inte vi inte.... Nä för dom här mupparna (matte o husse), de trodde att det skulle bli för livat o glatt för mej, ja och så trodde dom att smällarna skulle kunna bli problem, typ att jag skulle bli rädd...! Vaddå rädd???!! Visst lät det ganska högt och så, men rädd..?? Inte jag inte! Nå iallafall hade vi det rätt mysigt här hemma, husse gjorde god mat och korkade upp champagnen! T.om jag fick ju smaka lite, tyvärr inte skumpan (för liten säger dom), senare under kvällen fick jag mej ett smarrigt grisöra!! Jag har också satt in en bild på mej o julbocken, jajamen, han vaktar fortfarande...Har inte velat göra mej av med honom, tycker att han är vansinnigt söt!! Vi var uppe länge på natten så idag är alla trötta, blir en slappardag framför tv'n... GOD FORTSÄTTNING på er ! Synes!!

Ovido - Quiz & Flashcards