Alla inlägg under januari 2009

Av Eva - 26 januari 2009 18:18

Så var veckans första dag snart avklarad! Än har inget spännande hänt, men det är ju några timmar kvar.....Jag brukar ju alltid ha nåt i bakfickan! Jag har visserligen lovat husse att vara snäll (han är borta på kurs några da'r) och inte slita ut matte så förfärligt...men,men...ibland har jag ruskigt kort minne (heheheh...)! Matte har å andra sidan (faktiskt!) lovat mej att sova i sängen heeeela natten när husse är borta....*ler*....(hon är en vekling). Vi får väl se om han har nån plats kvar när han kommer hem...där kan ju Prinsen trona!! Snart middag för mej o så....Säger "over and out"!!!
Säng, säng, säng,sova, sova, sova.....


Passa dej HUSSE, kanske tar jag din plats.....!!?



Ser väl hyfsat skönt ut. eller??!



Måste väl bli en snö-bild idag också...
...eller två...!!!


SYNS IMORRON!





Av Eva - 26 januari 2009 07:06



TACK!!! Jag har fått en utmärkelse av Ruff, som jag blev jätteglad för!!!

www.livetmedruff.blogspot.com

1.Sätt loggan på din blogg
2.Länka till personen som utmärkelsen kom ifrån
3.Nominera minst 7 bloggar
4.Länka till deras bloggar
5.Lämna ett meddelande till personerna på deras blogg


www.lagottocesare.bloggagratis.se
www.ackebus.se
www.lagottoflickorna.bloggagratis.se
www.lagottokrullet.blogg.se
www.sassabarill.blogg.se
www.akital.bloggagratis.se
www.blondinstella.bloggagratis.se

Av Eva - 25 januari 2009 19:25

Usch, vad helgerna går fort!!! Vi som har så mysigt, "åsså" bara försvinner dagarna...Sovmorgnar, frukost framför tv'n, brasa och mysiga ljus....Idag efter allt myset åkte vi iväg till en "ny" skog, akta er så himla fint det var där!!Fina skoterspår att springa i och grillplatser lite här o var efter leden. Matte sa att dit skulle vi fara fler gånger och då skulle vi grilla korv...!!! Grilla vet jag inte vad det är... men KORV det är gott! Jag ser fram emot det, gör jag!  Sen har vi sett handboll, ja, inte jag för jag sov...väldigt gott!!! Inte mycket kvar av den här dagen, men dock så pass att jag hinner med ett sista bus-il (om jag orkar), dagens höjdpunkt tycker jag!!! Husse mumlar nåt i bakgrunden, men jag tror att han håller med.... Syns i morr'n!!


















That's all folks!!!

Av Eva - 24 januari 2009 20:01

Men oj, idag har det varit smått omtumlande...Matte säger att det lätt blir det för en valp som inte varit me' så himla länge! Jaja, säger jag , ni som vet så himla mycket....Jag är  en COOL lagottokille, helt klart! Idag for vi som sagt iväg, det blev inte stugan som jag trodde, utan det blev till mormor o morfar i Kinnbäck ( ca 4 mil söder om Piteå). Husse  skulle hjälpa dom att sätta in en ny tvättmaskin ( alltså MIN husse han kan himla mycket, han är sååå duktig!!) Moster o morbror kom också o hjälpte till! I Kinnbäck kan man springa lite som man vill och det är väldigt nära ner till isen.... Efter diskmaskinen skulle husse prova att få igång gamla "Bettan", alltså liket till skoter! Men det liket lever kan jag säga,, startade på några ryck!!! Eftersom jag aldrig varit riktigt nära en skoter blev jag först lite konfunderad över ljudet och så... mycket liten stund, för hips vips satt jag, husse o matte på skotern....och....jag nästan somnade....himla sövande ljud på dem där mackapären! Men sen kan jag säga att jag har sovit! Matte la ut sin dunjacka på golvet till mej och jag somnade....zzzzzzz.....De fick nästan bära ut mej i bilen sen när vi skulle hem! Jag hörde matte viska i mitt öra : "Torsten, du är den coolaste killen i staaan o vi bara ääälskar dej!" Sen somnade jag om i bilen.... Hemma nu o fortfarande lite spak! Ska nog lägga mej o  se nån film! Sov så gott!!!
Mormor o morfar..


Moster o morbror..
Om jag är prins...ja, då måste ju husse vara KUNG...eller???!
"Gamla Bettan", brrrrm, brrrm...!!
Här har vi just varit ut en sväng....hehehe, lite yrvaken!!

ZZZZZzzzzzzzz..........

PIA!!!! Det här är till DEJ!!!!





SOV GOTT!!!

Av Eva - 23 januari 2009 16:20

Karina (mattes kompis) kom hit o hälsade på idag, hon har bara träffat mej som hastigast på stan när jag nyss flyttat hit. Hon hade en present till mej....ååå va' glad jag blev. Korvgubbar med små fina näsor ( dom näsorna blev inte kvar länge kan jag säga...hehehe), roliga var dom! Allra först i morse kom moster Kerstin o morbror Bertil förbi en sväng, dom ska jag träffa mer imorgon för vi ska fara till deras stuga o springa på isen o köra skoter...KUUUL!!! Nu på eftermidda'n har jag o matte roat oss med att gå i skogen, matte med kameran i högsta hugg och jag på sakletar-runda.... Hittade kuliga kottar, försökte få med mej tallkvistarna ur snön, men det satt fast...synd, för jag gillar att bära kvistar! Fundera en stund på att börja röka, hitta ett cigg-paket, men det var tomt ( matte säger att cigaretter ska man inte börja med, farliga saker det...). Nu har helgen börjat, husse har kommit hem från jobbet och lillhusse från skolan! Alla verkar dra en lättnadens suck.....ÄNTLIGEN! Jag längtar mest till imorgon då jag först får sovmorgon ( jag är ruskigt morgontrött) o sen ska jag få se de vita,vida, vidderna....det frusna havet! Jättelängt!!! Ha en skön kväll alla! Bye bye!!!
 Min nya leksak, innan näsorna åkte!
Jag o Karina pussas....














Stilig kille! Eller vad tycker ni?
GRRRRR, kom inte närmare....
Faktisk min snö hög...så det så!!!!


Ps. Idag har vi lärt oss skriva mellan bilderna....Ds

Av Eva - 22 januari 2009 22:30

Matte börjar vara less att jaga mej med kameran, och jag är  jäääkligt less att ha den i nyllet hela tiden.... SÅ idag blir det på en annan...bild alltså! Idag har det varit en sån där mellandag , typ en sån dag när det händer nästan ingenting,nada! Jag har inte gjort många knop idag, varit rätt så (OBS! rätt så) lugn ikväll....Pinkar gör jag dessa kvällstimmar, så "pillen" blir skrynklig....bra motion för soffpotatisarna (ja, ni  vet vem...) En utav gångerna när jag skulle ut o pinka kom det en bil som stannade hos oss, jag stod o spinkade bakom buskarna, det var ju mörkt, såg  inte vem det var. Figuren  som steg ut ur bilen smackade ett litet läte....och då SÅG jag .....YIPIIIIIEEE!!!! Min älsklings-människa, min guuudmoor....MONKAN!!! Jag nästan dog av glädje, hon är ju så himla söt...o snäll...hon pussar på mej hela tiden (förutom när jag bet, då blev hon precis lika sur som matte!) Monkan tyckte att matte o jag skulle gå på utställning i mars....va' sjutton är det???? Matte sa:" men då måste han ju vara snyggt klippt..." Vad menar hon med det, jag är väl snygg...?!!! Eller?? Nu blir det sova av....Imorr'n är matte ledig! Sov gott!

Av Eva - 21 januari 2009 20:49

Har för första gången bitit sönder något....å nu skäms jag! Plastmattan i köket är på väg att bli en "trasmatta"! Alltså inget allvarligt, tycker jag iallafall, det är så himla litet så det knappt syns, men men, matte blev lite besviken...(egentligen har jag gjort en till grej också, men det törs jag inte berätta för jag tror att husse blir jättearg när han får veta...) Ingen är ju felfri, inte ens jag! FÖRLÅT MEJ!!!  Jag har försökt vara snäll hela kvällen, hjälpte bl a till att rensa skafferi-lådorna och jag knyckte ingenting...! Kanske lite väl i smörigaste laget...men jag vill gärna få komma upp i sängen fram emot morgonkröken, så lite får man ju bjuda till! Tack för idag, slut för idag!! Natti-kramar!

Av Eva - 20 januari 2009 20:08

Idag (även igår) har det snöat rätt mycket, och NU vet matte hur mycket snö som kan fastna i en lagotto-päls!!!! Det är jätte kul att jaga snön som matte sparkar framför sej när hon går, jag hade kunnat göra hela dagen om jag fått! Efter vi hade varit ute här mitt på dagen, blev matte tvungen att skotta. Först tänkte hon att det skulle vara kul för lilla jag att vara med...och DET var det! Fast det tyckte inte matte (den konstiga lilla människan...), hon skottade o jag drog ut snön igen, skitkuuul!!! Till slut åkte jag in i bilen, hur kul var det....glo ut genom fönstret medan HON hade roligt alldeles för sej själv!! Jag gjorde så gott jag kunde...alltså grät så högt jag kunde, men det var alldeles för jobbigt, inte en blick fick jag av matte....Snicksnack, jag gjorde som jag brukade....kurade ihop mej och tog en tupplur istället! Nu är det kväll igen, dagarna går alldels för fort. Snart ska vi ut på våran trevliga kvällsrunda, vi har alltid roligt då, jag brukar vara hur duktig som helst,för då får jag gott godis! Sen när vi kommer in brukar jag dra en repa runt golvet och i alla möblerna. Jag brukar även hinna göra nån liten pöl, vilket inte är uppskattat, men vaddå...??? Jag är faktiskt valp än! Så det så! Seeeen är det natti, natti!

Ovido - Quiz & Flashcards