Direktlänk till inlägg 19 januari 2009

Torstens inredningstips!

Av Eva - 19 januari 2009 20:05

Enkelt har vi förvandlat vårat fula köksbord, till ett något fräschare köksbord...vi är inte dumma vi! Matte har idag varit o inhandlat ett par meter svart vaxduk, så när hon kom hem skred vi till verket...Och som vanligt var ju jag behjälplig med verktyg och uppmuntrande coaching!! Om ni tycker att husse grimascherar på bilderna så beror det INTE på att jag biter honom utan han skrattar (??!) faktiskt för han är så glad att han fått en hund som är så "för" sej...What can I say??!! På en halvtimme förvandlades det fula till nåt fiiint och vi (speciellt matte) är så nöjda! Dessutom kommer jag att synas bättre när jag fotograferas på bordet....Eller hur? Det gick bra för Sverige i handbollen ikväll! HURRA va' vi är bra!! Sussigotti, vi höres!!!

 
 
Yrsa

Yrsa

19 januari 2009 21:15

Va fint det blev!! Nu fick mamma en idé hur hon ska få deras köksbord fint. Det var fint ett tag - men nu är det repor och nagellack och sånt på det. Hur satte ni fast det? Med häftpistol?

http://akital.bloggagratis.se

 
Yrsa

Yrsa

19 januari 2009 21:16

Fniss jag menar inte mamma jag menar ju matte. Tänk så fel det kan bli.

http://akital.bloggagratis.se

 
alla Strövelstorpslagottona

alla Strövelstorpslagottona

19 januari 2009 22:02

Så galet snyggt det blev. Tänk vad prinsen ska komma till sin rätt på det bordet. För att inte tala om tulpanerna, supersnyggt. Husse verkar ha det jättekul, tur han hade pannlampan på sej, haha. Nu kan ni titulera er inredningsguru.
pussar

http://lagottoflickorna

 
Torsten

Torsten

19 januari 2009 22:24

Yrsa : Jajamen, häftpistol använde ja....eeeh..förlåt husse!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
cesare

cesare

19 januari 2009 23:38

Tjena brorsan!
Jag hade också velat ha primograbben som lekis. Matte börjar bli söndertuggad. Har börjat med nåt jättekul.. skälla, skälla super tycker dock inte min matte som smugglar in mig på skolan(jobbet) Matte tycker att vi är så lika så hon läser din blogg istället för att fixa min Fattar du?
Kram Cesare

http://www.lagottocesare,bloggagratis.se

 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

19 januari 2009 23:44

Men va coolt! En jäkligt bra ide...vårat bord är oxå superfult!! Du Torsten...du är allt en händig kille du! Men tänk om du hade fått lilleprimo hos dig....! Men du är nog en handfull för din husse och matte endå:)
Puss gullunge...

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

20 januari 2009 07:02

Cesare: Jo, jag hajar...Skäller gör jag också, särskilt när jag vill ha igång husse o matte, tycker att det är så roligt att se deras ansikten som antar en lätt röd nyans när jag låssas att jag inte förstår att de vill ha tyst på mej...Antar att du gör de'samma!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

20 januari 2009 07:05

Tessan: En handfull??!!! Snarare två händer fulla, tycker att de ska ha nåt att göra, annars blir dom bara försoffade....Å de' e' inte bra!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Ruff

Ruff

20 januari 2009 16:29

Jag gud va snyggt bord! Vem idé var det? och ha dig poserande vid de tjusiga tulpanerna var ju pricken över i:t. vad skönt för dig som har massor av snö. Min fina snö töade bort redan klockan 2 idag. Jätte tråkigt! Men man kan ju inte få allt!

http://livetmedruff.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 9 september 2009 09:33


                                                Har ju länge funderat på att byta blogg....NU blir det och jag hoppas att allt ska funka! Matte är ju          inte den mest tekniska person som man stött på...                           ...

Av Eva - 8 september 2009 21:18

Men nu ska man veta....Här känner man inte igen sej!!! Ska bara in och säga godnatt och ingenting är sej   likt här på bloggagratis! Vet inte vad jag ska tycka....tjaa, kanske man vänjer sej, men en liten förvarning hade väl inte var...

Av Eva - 7 september 2009 21:19

                          Jamen dåså...måndag avklarad! Som vanligt en skööön vilodag,man    får liksom tid att gå igenom sina tankar (typ soooova) och tid att    reflektera över livet (typ soooova mera)...en väldligt bra dag med     andra ord!     N...

Av Eva - 6 september 2009 11:22

                            Igår blev vi inkallade till arbete i Kinnbäck....det hade kapats en   massa träd, bl a på mormor o morfars tomt och eftersom de behöv-   er en massa ved så ville de ha lite hjälp! Lite o lite föresten....vi    fick jobba s...

Av Eva - 5 september 2009 18:11

                                        Hej på er!    Idag har vi jobbat så hårt att jag inte orkar lägga in bilderna idag...    jag berättar imorgon istället!    Nu blir det bastu och mys i våran mysiga relax.....                 ...mysipys....dock ...

Ovido - Quiz & Flashcards