Direktlänk till inlägg 13 januari 2009

Dramatisk eftermiddag och kväll!!!

Av Eva - 13 januari 2009 20:20

Ni kommer inte att tro det jag ska berätta nu....jag tror det knappt själv... Tar det från början! När matte kommer tillbaka till jobbet efter lunch, som hon i godan ro tillbringade med mej, får hon sitt livs chock!!!! Vem sitter inte där  på sitt håriga arsle o flinar...??! Jo, Gerard...ja ni vet Tessans hemska släkting från Tyskland!!!! " Gutentag mein frau, ich vill ha ein neue frisyr..." Matte visste varken ut eller in, men hon tänkte; "jag gör som han vill, kanske han går sen!" Sagt o gjort, han slog sej ner i väntrummet, kollade igenom några frisyrböcker, gjorde sej ingen brådska. Matte tyckte att han såg blek o tärd ut, han verkade ha festat i många dagar. Han blev tvättad, klippt o fönad.... Sen sa han; " Ich vill träffa Torsten, mein liebling, Pia o Tessan sagt er was soooo trevlich und sööööt!!" ( Varför har dom sagt det??? Jag är ju rädd för typen!!) Matte gjorde ett snabbt tänk....Hon bjöd hem Gerhard på middag, sen ringde hon polisen i smyg..... Gissa om jag blev "kack i brallan" när jag såg vem hon hade med sej på middag!!! Otrevlig typ som sagt...Han tömde ju grytorna, nästlade sej in i barskåpet där han hittade en osprättad flaska Skåne akvavit, tömde den och blev kraftigt på lyset!!! MEN då, ryckte starke Torsten in....jag övermannade honom  snabbt o överraskande, höll kvar honom i ett fast grepp tills polisen kom!! Det visade sej att Gerhard är internationellt efterlyst, han hade ju stulit flaggan från ambassaden i Italien samt smugglat diamanter i stora lass ( han hade en stor diamant i ena örat)!!! SÅ nu har vi förhoppningsvis sett honom för sista gången...åtminstone på dessa breddgrader.... Jag visste inte att jag var en så modig kille...Jag har räddat Sverige från denna vidriga lilla smilfink...nåt att berätta för barnbarnen det!!! OBS! Bilderna i fel ordning, se nerifrån o upp ( vi är så förbenat dåliga på det här!)

 
ANNONS
 
Tessan och pälsbollarna

Tessan och pälsbollarna

13 januari 2009 21:19

Men herre jösses ( skrattar så jag gråter så jag kan knappast skriva!)Torsten för bövelen hur tusan hittade han dig?? Fyyy måste nog flytta från sverige för han hittar ju ta mig tusan alla som jag överhuvudtaget kommit i kontakt med!!! Men att din matte var så himla snäll mot honom! Hon skulle ha renrakat honom över kroppen och skickat ut honom i snön! Men Torsten du är en hjälte som lyckades hålla fast honom tills polisen kpom, hoppas för guds skull att det är sista gången vi ser honom nu!

Måste gå och snyta mig för jag skrattar så snoret rinner.....

http://www.lagottokrullisarna.bloggagratis.se

 
pia och lagottoflickorna

pia och lagottoflickorna

13 januari 2009 21:56

Men vad i hela fridens dar, har ni nu drabbats av den listige och falska Gerhard von Snügg. Håller på att kissa i brallan av skratt. Tänk att han lyckades snoka till sej ny frisyr, middag och alkohol, den listige fan, han är ju som sagt inte lite fräck. Lämnade han några diamanter till dej? Känner jag honom rätt hade han väl sålt dom till någon hälare innan. Men vilken hjälte du är Torsten som brottade ner honom och höll honom fast. Hoppas nu att polisen behåller Gerhard länge. Gud vet hur vi ska bli av med den göken. hoppas du kan sova efter detta hemska äventyr. Vi kommer inte att kunna det för vi skrattar så vi gråter.
Kramar till dej våran HJÄLTE

http://lagottoflickorna

 
Yrsa

Yrsa

13 januari 2009 22:45

Men jag har sällan skrattat så mycket...... jag skrattar än.....

http://akital.bloggagratis.se

 
cesare

cesare

13 januari 2009 22:55

Heja brorsan!
Bra jobbat, hade inte gjort det bättre själv!
Nu slipper man oroa sig för den typen mer. Önskar att min matte var lika bra med saxen. Det syns inte, men frisyr kanske kunde varit på annan nivå, men nu kan jag i allafall se
Raca på!
kram från Cesare

http://www.lagottocesare,bloggagratis.se

 
Torsten

Torsten

14 januari 2009 07:17

Godmorgon alla!!! Efter min något traumatiska kväll igår somnade jag tidigt, har sovit MYCKET gott inatt! Jag tror att de tog Gerhard till häktet i Luleå, där får han sitta tills dess han utvisas!! Nu behöver jag inte vara rädd mer....

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

14 januari 2009 10:30

Hittade hit via tessans blogg, var ju tvungen att läsa om Gerhard ;).

Vilken trevlig blogg ni har, jättefin hund!

http://timsevimse.blogg.se

 
camilla

camilla

14 januari 2009 11:32

Hahaha ha ha ha!!! Åjj va roligt!! ASG!!

Underbart inlägg!! *garvar fortfarande*

Du är allt en riktig hjälte du Torsten!!

Ps jag slank in från Tessans blogg.

http://www.bentley.bloggagratis.se

 
Ingen bild

malte o snoken me matte

14 januari 2009 11:55

hihihi å din stackare fick du också träffa den otäckingen, vilken tur att du hann larma!! mig skrämde han slag på inne i ett kylskåp där han satt o försåg sig hemma hos pia o sen slank han ut till mina hundar o berättade otäcka snuskiga historier... vi var väldigt noga me o se till att han var ute ur bilen innan vi åkte hem!
pussa prins torsten från oss!

 
lotta  med Juni ocola

lotta med Juni ocola

14 januari 2009 12:00

måste kika in o se vad alla människor garvar åt...haha nu förstår jag minsann*asg*

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Gittan

Gittan

14 januari 2009 12:18

Hittade hit tack vare Tessan!

Bara måste följa denna stollen Gerards upptåg...herrejises vilken filur!
Modig liten hjälte, och fint namn vovsingen

Kram/Gittan i Linköping

http://www.gittzyh.blogg.se

 
Ruff

Ruff

14 januari 2009 14:04

Och jag trodde att jag hade haft en tuff dag! Herregud vad du är med om Torsten! Du måste lära mig några moves om vi ses någon gång! Matte är lika imponerad som mig kan jag lova!

http://livetmedruff.blogspot.com

 
kicki

kicki

14 januari 2009 15:40

Nämen, har var visst denne mystiska typ också! Undrar var han hamnar härnäst?
man kanske ska se upp...
/ Kicki Fohlin-Svensson

http://www.rexago.se

 
Litzi och Molle

Litzi och Molle

14 januari 2009 16:15

Heja Torsten. Vi måste skriva, matte ligger och vrider sig och tårarna sprutar sen kvider hon att det gör ont i magen.
Du är våran Idol Torsten! Jag (Litzi) har varit lite orolig för att Gerhard skulle komma hit. Molle däremot han är lugn och säger att han är väl inget att bry sig. Kommer han gräver vi ner han i snön har han sagt! Undrar hur tuff Molle egentligen är?
Bra att han är i häktet NU!

http://lagottokrullet.blogg.se

 
Torsten

Torsten

14 januari 2009 18:02

Å alltså man tackar allra ödmjukast....vilken uppmärksamhet! Är jag en hjälte....???....Jååå, jag tror det!!!

http://www.prinstorsten.bloggagratis.se

 
Sigge

Sigge

14 januari 2009 19:33

Men stackars dej!
Hoppas tt det var första o sista gången du behövde råka ut för den där hemska typen. Yack o lov att han hoppat över Sörmland på sin väg norrut!

http://www.geocities.com/siggesvamphund

 
Grålle

Grålle

14 januari 2009 22:27

Heja Torsten! Det är rätta takter. På alla skurkar bara. Du gör mig stolt att vara en Strövelstorpare!!!!

http://www.corrado.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Eva - 9 september 2009 09:33


                                                Har ju länge funderat på att byta blogg....NU blir det och jag hoppas att allt ska funka! Matte är ju          inte den mest tekniska person som man stött på...                           ...

Av Eva - 8 september 2009 21:18

Men nu ska man veta....Här känner man inte igen sej!!! Ska bara in och säga godnatt och ingenting är sej   likt här på bloggagratis! Vet inte vad jag ska tycka....tjaa, kanske man vänjer sej, men en liten förvarning hade väl inte var...

Av Eva - 7 september 2009 21:19

                          Jamen dåså...måndag avklarad! Som vanligt en skööön vilodag,man    får liksom tid att gå igenom sina tankar (typ soooova) och tid att    reflektera över livet (typ soooova mera)...en väldligt bra dag med     andra ord!     N...

Av Eva - 6 september 2009 11:22

                            Igår blev vi inkallade till arbete i Kinnbäck....det hade kapats en   massa träd, bl a på mormor o morfars tomt och eftersom de behöv-   er en massa ved så ville de ha lite hjälp! Lite o lite föresten....vi    fick jobba s...

Av Eva - 5 september 2009 18:11

                                        Hej på er!    Idag har vi jobbat så hårt att jag inte orkar lägga in bilderna idag...    jag berättar imorgon istället!    Nu blir det bastu och mys i våran mysiga relax.....                 ...mysipys....dock ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se