Alla inlägg under december 2008

Av Eva - 9 december 2008 07:14

hände inget speciellt, det var -15 ute, så jag försökte knappt kissa ens, det gjorde jag när jag kom in....förlåt matte! Men SEN....ve o fasa....plötsligt skulle inte jag få ligga isängen...!!! Men herregud varför då??!! Idag är matte trött...jag såg till att väcka henne ofta, även om jag emellanåt sov riktigt gott där på golvet (hm, fast sängen är ju bra mycket skönare) Vi får väl se hur det där går...;) Puss på er

Av Eva - 7 december 2008 14:39

Jul verkar hur mysigt som helst faktiskt...Matte tänder ljus och bakar bröd! Själv har jag fått ett alldeles nytt o eget älg-ben!!! jojo minsann, här saknas det inte resurser, jag är hel-NÖÖÖJD!!

Av Eva - 6 december 2008 14:18

varit på stan en sväng...Många tyckte att jag var SÖT och det är ju ingen överdrift precis! Nåja, själv blev jag ganska stressad, det var så många fötter som passerade, konstiga saker som låg på gatan, alltså ganska läskigt! Det var skönt att få komma hem och tugga på benet (det fick jag ta med mej när jag flyttade från Pia o Håkan...saknar er lite...:(  Slutet gott, allting gott! Ha en skön lördag alla!!

Av Eva - 5 december 2008 18:31

så jag har ingen koll...Men min familj här gäspar och säger att det "ääääntligen är helg"!! Ja kanske det är nåt, det måste jag kolla upp... Dagen har jag tillbringat med min fina snälla husse, vi har haft det väldigt skönt (faktiskt skönt slippa matte en stund, hon är så himla tjatig!!!). Vi har varit ute o busat och jag har blivit en stjärna på att gå i koppel( iofs stjärna i  allt). Ifall ni undrar....jag är bäst!!! Nu ska jag gå och tugga på nåt! Idag ville jag för övrigt inte vara med på bild... Puss på er!

Av Eva - 4 december 2008 07:40

...sa vi! Här är jag med min matte o husse! Visst är dom söta?  Jag tycker vi matchar varandra perfekt! De skulle bara lära sej att bita lite mer (inte bara bita "av")...men annars helt perfekta! Puss husse! Puss matte!


Av Eva - 4 december 2008 07:38

Nä alltså matte vad gör du med mitt bajs??

Av Eva - 3 december 2008 07:41

...tycker matte!! Hon säger att jag far omkring som en skållad råtta...?! Taskigt om du frågar mej....har bara lite svårt att sitta still... Här i Piteå är allt bara fint det snöar ännu mer nu och  jag blir alldeles yr av glädje varje gång vi är ute! Igår började matte nånting som hon kallade jobb...(?) Då kom My (dottern) hit och gosade med mej ända till husse kom hem. Nu ska jag nog vila en stund faktiskt! Ha det! Kramar Torsten

Av Eva - 1 december 2008 10:44

Jamen, sådärja!! Håller på att bli en riktig norrlänning...plumsar runt i snön som om jag aldrig gjort annat, för här är det faktiskt ganska mycke' SNÖ!! Gräver gör jag också, som jag förmodar att jag ska....Matte o husse tycker att jag är duktig, jag sover som en stock på nätterna(visserligen mellan dom i sängen...hihi...matte som alltid sagt "ingen hund i sängen"...) Men ändå! Tror att jag trivs här redan!! Pussar från Torsten!

Ovido - Quiz & Flashcards