Alla inlägg under december 2008

Av Eva - 23 december 2008 20:10

Ingen har tid med mej ikväll... vad är det som händer egentligen??? Husse kom hem efter jobbet och hämtade mej, vi skulle till hans son och leverera julklappar...vaddå leverera???? Jag fattar ingenting...trodde Tomten kom med allihop.. och hur blir det med mej????!! Jag kan inte vänta längre, får jag "nåra" paket alltså vad händer? Matte säger att jag måste lugna ner mej, vänta o se, för Tomten kommer till alla snälla "barn" imorgon! Men hur vet man det...? Tror att jag blir knasig i bollen, kanske går o  sussar på saken, tar det lite lugnt "åsså" får jag verkligen se imorgon. Det är inte lätt att inget förstå....Fattar ni?

Av Eva - 22 december 2008 21:57

Ja det heter hon, min nya kompis! Hon kommer också från Skåne och hon flyttade hit i fredags....Gissa om hon var söt, jag kanske kommer att bli lite kär i henne.... Det var kul att få busa med nån som var lika stor (?) som jag, ibland blev vi lite osams, hon retades ganska mycket och bet mej i svansen....fast jag var inte bättre jag säger matte, ja ja man behöver väl inte berätta allt eller...? Nu är jag ju rätt så trött, har nyss ätit "kvällsis" och tänker nog gå o knyta mej snart! Å vad jag undrar över dessa julklappar...får jag några......har önskelistan hunnit fram....jag har varit jättesnäll....???!! Snääälla tomten...*lägger huvudet på sne*....Sov så gott vakna torrt!!

Av Eva - 21 december 2008 15:36

Hmm, jag var lite seg igår...låg mest o sov. Väntade och längtade till kvällen, för DÅ skulle Molle komma (ja, hans matte o husse också)! JAG FICK EN JULKLAPP!!!! Fast Molle var tvungen att hjälpa mej att öppna, där i paketet låg ett smarrigt tuggben som vi delade broderligt (fast jag tror att Molle tyckte bättre om mitt älgben). Himlars vad han är snäll Molle, han lekte med mej fastän han blev döless emellanåt....Jag var slut som artist när de for hem fram emot nattkröken, det blev en ordentlig sovmorgon...jag vaknade 9.30...då är man trött!! Idag har det varit jätte roligt! Vi åkte ut till Gläntan som ligger vid havet, det var så fantastiskt vackert...årets kortaste dag och solen skiner på detta otroliga vis...Min matte ville nästan gråta, fast jag tror inte att hon var lessen...bara uppfylld...Vintern är härlig!!! Sen var vi förbi Sofia o Johan som just flyttat in i sitt nya hus och waow så fint där var, jättemysigt! Dan före dan före dan före dopparedan...blev det rätt...matte sa att jag skulle skriva det...Snart är det jul!!!

Av Eva - 19 december 2008 20:41

De mumlade nåt om julgran och klä....jag  blev ju nyfiken....Nu vet jag vad, nåt himla träd som jag vill äta på fick några lampor och några bollar i rött o silver! MEN sen kom det en lustig figur...matte sa att det var julbocken(!), (trodde det var husse), i allafall en goood sak , fick mej en smakbit, får väl se hur länge han ska vakta trädet...hehehe!!! Får jag nån julklapp???

Av Eva - 19 december 2008 18:51

sssccchhh!....Hör att de pratar om nån julgran...klä...vaddå??? Nä hörrni, det där måste jag kolla upp!! Hör av mej när jag vet....Kram Torsten

Av Eva - 18 december 2008 20:05

Idag har jag skött mej bra! Matte sa igår att om jag bara kan sköta mej så kommer önskelistan fram till tomten.....Bra va'!! Har varit ensam idag för matte har jobbat och precis som förra gången så gick det jättebra, jag har inte ens kissat inne, jag väntade tills nån gick ut med mej. Himlar vad jag är duktig! Jag har hjälpt till att plocka i disken i diskmaskinen "åsså" snodde jag Rasmus ena 45'a när ingen såg...lukta gott! My har hälsat på mej och lärt mej några konster...vacker tass o rulla runt och ja, ni förstår ju själva hur det gick: Är man stjärna eller är man stjärna??! Har ju lätt för att fatta, om jag får säga det själv! Däremot är ju vädret ett mörker, snön har förvandlats till slask och gatorna till isbanor med massor av vatten på. Trist! Jag vill inte gå ut, blir lessen faktiskt, hoppas vintern kommer tillbaka... Snart är det jul! Puss o kram till er från mej!

Av Eva - 17 december 2008 21:07

Ingen, alltså INGEN har talat om för mej att man måste skriva önskelista till han, vem han nu är, tomten!!??? Jamen är det försent nu eller...??? Klart att jag också vill ha...massor...typ mera gosedjur, goda ben, snälla "föräldrar"...Nu var det nån som sa att man måste vara snäll (?) för att få julklappar, så då vet jag inte om jag platsar...husse har varit jättearg på mej ikväll....jag har fått sitta inlåst i buren o gråta, alldelens ensam, jag är ju liten ju, kanske inte fattar allt så himla fort... Ska skriva önskelista nu, får se om den hinner fram....suck!

Av Eva - 17 december 2008 10:09

Här sträcker jag ut mina bakben och lägger dom i kors.....ZZZZZZ...

Ovido - Quiz & Flashcards